#StopRabo Actietraining Rotterdam

Joep Karskens
Joep Karskens Greenpeace NL

Rabobank doet zich duurzaam voor, maar stopt al vele jaren miljarden in verwoesting. Foute financieringen van megastallen, kunstmest, landbouwgif en de soja-industrie zorgen wereldwijd voor natuurverwoesting, dierenleed en mensenrechtenschendingen. En bij ons in Nederland: voor veel te veel stikstof en torenhoge schulden voor boeren. Dat moet stoppen!

Daarom bundelen Extinction Rebellion & Greenpeace op 11 oktober opnieuw de krachten. Wij zijn klaar voor actie. Massaal, door het hele land, vreedzaam en burgerlijk ongehoorzaam.

Steun je de campagne en wil je in actie komen? Door het hele land geven we actietrainingen. We raden het sterk aan deze training te volgen. Je leert alles over de actie zelf en ontdekt vanzelf of je hieraan mee wilt doen en welke rol bij jou past. Je besteedt sowieso een leuke middag met mensen die net zo om het klimaat geven als jij. Ben je een rot in het vak, dan ben je ook welkom om je vaardigheden op te frissen en mede-actievoerders te leren kennen.

💡 Wat kun je verwachten van deze training?
Je ontmoet nieuwe mensen die ook actie willen voeren voor klimaatrechtvaardigheid, leert meer over Rabobank en burgerlijke ongehoorzaamheidsactie, krijgt informatie over de actie en juridische afhandeling, oefent met actiescenario's en vormt een affiniteitsgroep.

Meld je aan

We zien je daar!

 

Heb je vragen? Mail naar Mirjam.Vossepoel@greenpeace.org

Wees de eerste die reageert


Gelieve inloggen of registreren om commentaar te geven.