Account

Registreren

Om toegang te krijgen tot alle inhoud en functies op GreenAct heb je een account nodig. Ga hiervoor naar "Registreren" in de rechterbovenhoek van elke pagina op GreenAct. Daar kun je een account aanmaken.

Als je op "Nieuw gebruikersaccount aanmaken" klikt, ontvang je ter bevestiging een e-mail op het opgegeven email adres. In deze e-mail vindt u een link waarmee je je wachtwoord kunt instellen.

Nu ben je lid van GreenAct. Welkom!

Lees hier onder meer over je account en over hoe je je profiel vorm kunt geven zodat anderen jou kunnen vinden en weten wie jij bent.

 

Account

Jouw account geeft jou en andere leden een overzicht van:

 • Je activiteit, d.w.z. overzicht van al je handelingen, zoals het maken van evenementen of groep, een bericht dat je hebt geschreven of een comment die je hebt geplaatst;
 • Evenementen die je organiseert of bijwoont;
 • Content die je hebt gepubliceerd
 • Groepen waar je lid van bent;
 • Je gegevens die je kiest te delen. Bijvoorbeeld je bio (zie profiel ↓)

Je kunt de informatie in je profiel maken of bewerken met behulp van het potloodsymbool in de rechterbovenhoek van de achtergrondbanner.

 

Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten

Je kunt je wachtwoord opnieuw instellen op de inlog-/registratiepagina (“Wachtwoord vergeten?”). Klik op dit veld en vul vervolgens de vereiste informatie in, zodat een bijbehorende e-mail voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar je wordt verzonden. Zorg ervoor dat uw e-mailadres correct is gespeld.

 

Account verwijderen

Je kunt je hele account weer verwijderen. Om dit te doen, ga je naar uw accountafbeelding in de rechterbovenhoek van een willekeurige pagina op GreenAct en selecteer je de optie "instellingen". Hier kan je linksonder op de pagina "Gebruikersaccount verwijderen" selecteren. Als je daar klikt, wordt er een pagina geopend waar je kunt kiezen wat er na verwijdering met je gegevens moet gebeuren. Kies een optie en klik vervolgens op Account verwijderen.

 

Profiel

Zodra je geregistreerd bent, kun je je profiel aanmaken. Een compleet en mooi vormgegeven profiel maakt het makkelijker om GreenAct te leren kennen en andere gebruikers te leren kennen. Klik op het potloodpictogram in de rechterbovenhoek van je account om je profiel te bewerken.

Alle informatie die je in het profiel verstrekt, is in principe zichtbaar voor alle GreenAct-gebruikers onder het account tabblad "Informatie". Hoe je de zichtbaarheid kunt beperken, vindt je hier [INSERT LINK]. Het zoeken naar personen is alleen mogelijk voor geregistreerde gebruikers. Alle informatie is vrijwillig, d.w.z. geen verplichte velden:

 • Nickname: Als je dit veld leeg laat, worden je voor- en achternaam automatisch weergegeven. We raden ook aan om uw echte naam te gebruiken - maar als je dit niet wilt, kunt u hier een naam invoeren die in plaats daarvan aan alle gebruikers op GreenAct moet worden weergegeven. Als de bijnaam al eerder is gebruikt, verschijnt er een foutmelding.
 • Naam: Vul hier uw volledige (en echte) voor- en achternaam in. Deze naam is alleen zichtbaar voor een geselecteerde groep mensen op het hoofdkantoor van Greenpeace Nederland in Amsterdam, zodat kan worden geidentificeerd aan welke persoon dit account toebehoort. Deze naam wordt niet getoond aan andere gebruikers als je een bijnaam hebt gekozen.
 • Profielfoto: hier heb je de mogelijkheid om een ​​portret en een foto voor de achtergrondbanner van je account te uploaden. Met foto's kan je laten zien wie je bent en waar je voor staat. We raden je dus sterk aan om fotos te uploaden!
 • Telefoonnummer en locatie: Hier is ruimte voor uw adres en uw persoonsgevens. Zodra je informatie over je stad invoert, ben je vindbaar via de locatiezoekfunctie. Dit gebeurt ook als u de zichtbaarheid van dit veld verbergt.
 • Beschrijving: Hier kun je jezelf voorstellen in een vrij tekstveld en ook vaardigheden en interesses aangeven. Hiermee geef je andere GreenAct gebruikers een beeld van wie jij bent en wat je belangrijk vindt.
 • [INSERT evt andere velden] + check

Wees de eerste die reageert


Gelieve inloggen of registreren om commentaar te geven.